logo Sophiahuis

praktijk voor antroposofische fysiotherapie


Sophiahuis

Onze praktijk in Haarlem hebben we bewust huis genoemd omdat we een vriendelijke warme sfeer willen bieden. Waar we u als mens zien mét een probleem in plaats van áls een probleem. Een plek waar u persoonlijke aandacht krijgt en kunt werken aan uw herstel.

Onze fysiotherapeuten stellen zich graag voor:

 

Hennie van Liemt

Na mijn opleiding fysiotherapie in Bloemendaal in 1979 heb ik steeds opnieuw de breedte opgezocht in de fysiotherapie.

Ik heb me als fysiotherapeut gespecialiseerd in meridiaantherapie, acupunctuur, bindweefselmassage en antroposofische fysiotherapie. Na de antroposofische opleiding in 1994 is de ritmische massage en nu ook de badtherapie het meest de basis van mijn handelen geworden.

Ik vind het mooi te zien hoe door de massage en badtherapie mensen hun evenwicht hervinden en levenskrachten terugkrijgen waardoor ze verder kunnen in hun leven.

 

Anna Miedema

Sinds 1989 ben ik als fysiotherapeut werkzaam op verschillende werkplekken, met kinderen en volwassenen.

In 2003 ben ik in aanraking gekomen met de antroposofische inzichten en sindsdien hanteer ik deze als basis voor mijn handelen.

Mijn drijfveer is om ondersteuning te bieden uitgaande van ieders mogelijkheden en beperkingen om zo een nieuw evenwicht te creëren in lichamelijk welbevinden.

Verder werken we samen met een aantal kleine praktijken in Schalkwijk/Haarlem-Oost onder de naam fysiolijn Haarlem. Deze samenwerking is tot stand gekomen om sterker te staan in alle ontwikkelingen in de zorgsector.

We hebben  met alle zorgverzekeraars een contract. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of u voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie. Declaraties handelen wij rechtstreeks af met de zorgverzekeraar. Wij zijn lid KNGF/NVAF.

Terug naar boven